Förberedelse:

STEG 1. Ta bort eventuellt tidigare applicerat nagellack, tvätta och torka händerna noggrant.

STEG 2. Tryck försiktigt tillbaka nagelbanden med nagelbandspinnen och använd nagelfilen för att lätt rugga upp ytan på den naturliga nageln.

STEG 3. Desinfektera naglarna med (1)den våta spritservetten, avsluta med (2) torrservetten.

Applicera med lim:

STEG 1. Välj storlekar på lösnaglarna genom att placera dem på fingret och välj den storlekar som passar din naturliga nagel bäst, undvik att ta på naglarnas yta.

STEG 2. Applicera ett jämnt lager lim på din naturliga nagel och på Nuccie nageln. tips: Använd tillräckligt med lim för att undvika luftfickor så håller naglarna bättre.

STEG 3. Placera Nuccie nageln något under ditt nagelband för en sömlös, naturlig look. Applicera den sen i en nedåtgående vinkel. Tryck ned ordentligt i 30+ sekunder med tummen. Se till att hela nageln är täckt och tar emot tryck. 

STEG 4: Tryck ut luftfickor (om det blev några) innan du går vidare. Om det behövs, använd mer lim och tryck för att undvika luftfickor.

 

STEG 5: Om så önskas, bättra på och omforma din Nuccie manikyr med hjälp av den medföljande filen eller en nagelklippare. Tips: Nuccies naglar kan filas från vilken sida som helst, inklusive nagelbandsområdet, om du vill förkorta naglarnas längd utan att tappa nageldesignen.

STEG 6. Undvik kontakt med vatten den första timmen.

Applicera med dubbelhäftande flik:

STEG 1. Applicera en dubbelhäftande flik i passande storlek på den naturliga nageln, tryck till och släta till.

STEG 2. Välj storlek på lösnageln genom att placera dem på fingret med dubbelhäftande fliken, välj den storlekar som passar dina naturliga naglar bäst. 

STEG 3. Dra av plastfilmen från dubbelhäftande fliken. Placera Nuccie nageln något under ditt nagelband för en sömlös, naturlig look. Tryck ner ordentligt först i mitten, sen på sidorna och håll i 20 sek och tryck ner flera gånger.

STEG 4: Om så önskas, bättra på och omforma din Nuccie manikyr med hjälp av den medföljande filen eller en nagelklippare. Tips: Nuccies naglar kan filas från vilken sida som helst, inklusive nagelbandsområdet, om du vill förkorta naglarnas längd utan att tappa nageldesignen.

STEG 5. Undvik kontakt med vatten den första timmen.

Snyggt jobbat, tack för din anmälan!
Den här email adressen är redan registrerad